Νομοθεσία του Internet αναμένεται να εισέλθουν στην επόμενη πενταετία νομοθετικό σχέδιο

Χθες το απόγευμα, έχει ανατεθεί από το Γραφείο Πληροφοριών του Κρατικού Συμβουλίου, Κινεζική Ακαδημία Κοινωνικών Εμπειρογνωμόνων Επιστημών συγκαλείται από το Διαδίκτυο νομοθετική φόρουμ θέματα στο Διαδίκτυο νομοθετικά ζητήματα της Κίνας που αντιμετωπίζει σήμερα το Internet νομοθετικών αρχών, η βασική δομή του Διαδικτύου νομοθετικού συστήματος και άλλα θέματα που συζητήθηκαν. Οι ειδικοί αποκάλυψαν ότι οι ανωτέρω πληροφορίες, την προστασία των προσωπικών πληροφοριών και εμπειρογνωμόνων το spam ρυθμιστικά θέματα είναι επίσης το επίκεντρο της συζήτησης.
Πανεπιστήμιο κινεζική Λαϊκή Νομικής Σχολής καθηγητής Liu Pin Xin πιστεύει ότι το μέλλον τομέα του Διαδικτύου έχει τέσσερις νομικές επείγουσα εισαγωγή: νόμου για τα ηλεκτρονικά στοιχεία, το δίκτυο μέθοδο ασφάλειας, των δικτύων που διέπουν νόμου και δικαίου προστασίας των προσωπικών πληροφοριών.
Προδιαγραφές του Διαδικτύου της Κίνας από το 1993. Στα σχεδόν 20 χρόνια της ανάπτυξης, η νομοθεσία Internet στο πεδίο που εμφανίζει ένα “top νόμο λιγότερο, τα χαμηλότερα νομαρχιακό κανόνες και τους πιο” κατάσταση. Επί του παρόντος, κατατάσσονται σε υψηλότερη θέση στον τομέα του Διαδικτύου, μπορεί να ονομάζεται “νόμος” μόνο δύο: το Εθνικό Λαϊκό Κογκρέσο το 2000 ψηφίστηκε η «Σχετικά με την απόφαση ασφάλειας του Διαδικτύου”, το 2004 ψηφίστηκε η «ηλεκτρονική υπογραφή δικαίου.” Και υπάρχουν περισσότερα από 800 τμήμα κανονισμών, όπως ο κατακερματισμός, οι πιο διατμηματικές κανόνες ή συγκρούσεις μεταξύ και τιμωρία χαμηλά. Εν τω μεταξύ, η υπάρχουσα Internet ρυθμιστικό νομοθεσία που δείχνει, επίσης, ισχυρά χαρακτηριστικά χρώματος.
Σε αυτό το πλαίσιο, η μακροχρόνια τομείς εστίασης των ηλεκτρονικών αποδεικτικών στοιχείων liupin νέα άποψη, Internet της Κίνας λάθη νομοθεσία αυτή, το μεγαλύτερο μέρος του τμήματος έκτακτης ανάγκης κυβερνά το Διαδίκτυο γεννήθηκε, και κάποια ρύθμιση υπηρεσίες, επίσης, να γίνει τμήμα επιτεύγματα κεφάλι, η παγκόσμια νομοθεσία Internet διαθέτει ένα ενιαίο δίκαιο. Εν τω μεταξύ, οι υφιστάμενοι κανονισμοί που ενσωματώνονται στο Διαδίκτυο “το περιεχόμενο του ελέγχου, της προστασίας των δικαιωμάτων λιγότερο” νομοθεσία Internet που επηρεάζουν την κοινή γνώμη έχει γίνει ένας από τους προκαλεί δυσαρέσκεια.
Liu είπε ότι τα νέα προϊόντα, προκειμένου να πάρει περισσότερους ανθρώπους στο διαδίκτυο για να κατανοήσουν τη νομοθεσία θα πρέπει να “στη σκέψη, τη μείωση των ρυθμιστικών νόμων για την αύξηση της προστασίας των δικαιωμάτων απαιτήσεις σε σχέση με το κοινό, ιδίως την προστασία των δικαιωμάτων της ελευθερίας του λόγου.”
«Το νωρίτερο το 2003 Zhongbanfa την 27η στο σχέδιο εγγράφου είπε,« Νόμος Ασφάλεια Πληροφοριών “, μια δεκαετία αργότερα, και τώρα είναι ακόμη υπό συζήτηση. MIIT χρόνο περίπου βουλευτές έλαβαν τουλάχιστον το ένα δέκατο της κίνησης και των πληροφοριών που αφορούν την ασφάλεια δικαίου Και κάθε χρόνο έχουμε την ίδια διατύπωση για να απαντήσει «Οι συστάσεις βασίζονται σε χρόνια έρευνας από βουλευτές, ελπίζω κάποια προσοχή, σοβαρή απάντηση.» βουλευτές στην αλλαγή, αλλά αυτό το νομοσχέδιο θα λαμβάνουν κάθε χρόνο. “Η Κίνα Ακαδημία της Ηλεκτρονικής και της Ασφάλειας Πληροφοριών Αριστερά Xiao-dong, αντιπρόεδρος, δήλωσε στο φόρουμ, ο νομοθέτης να εξετάσει την ανάδειξη νέων θεμάτων, αλλά επίσης να συνειδητοποιήσουμε ότι πολλά προβλήματα, όχι μόνο μέσω της νομοθεσίας και μπορεί να λυθεί.
Περιγράμματα του Πεκίνου Normal Δικαίου του Πανεπιστημίου Σχολής καθηγητής πιστεύει ότι η ισχύουσα νομοθεσία από τους μεγαλύτερους μύθους του Διαδικτύου είναι ότι «στο Διαδίκτυο το νομοθετικό πεδίο, δεν είναι πρόβλημα σε ένα ζήτημα, αλλά δεν ήταν πραγματικά ένα πρόβλημα σε ένα θέμα.” Ο κ. Liu λέει, μπορεί να γίνει κατανοητό από τις ακόλουθες τρεις πτυχές της νομοθεσίας Internet.
Πρώτον, το Διαδίκτυο είναι το πραγματικό κόσμο, “λάμψη κόσμο,” το μεγαλύτερο μέρος του υφιστάμενου κοινού δικαίου που διατίθενται στο Διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το online και offline. Δεύτερον, η τοπική άποψη, οι βασικοί κανόνες έχουν συσταθεί υπό την προϋπόθεση της ένα μικρό μέρος του περιεχομένου θα πρέπει να τροποποιηθεί κατάλληλα ή δικαστική ερμηνεία μικρές αλλαγές για να προσαρμοστούν στις νέες αλλαγές. Τρίτον, η ανάπτυξη της πρακτικής του Διαδικτύου, ο νόμος φαίνεται πραγματικά κενό μόνο πρέπει να εξετάσει τη συμπλήρωση αυξήσεις. Αλλά μόνο ένα πολύ μικρό μέρος των εν λόγω ποσοστού.
Για τον Internet νομοθετικές τάσεις, forum, από την έρευνα των πανεπιστημίων ιδρύματα, και οι ακαδημαϊκοί, δικηγόροι, εκπρόσωποι του κλάδου έχουν εκφράσει διαφορετικές απόψεις.
Υπογραμμίζει ότι, από την αρχή της τεχνολογικής ουδετερότητας δείτε, οι πληροφορίες του χρήστη του Διαδικτύου η ίδια που χρησιμοποιείται για την κοινωνική επικοινωνία και την παράδοση. Στην εποχή των μεγάλων δεδομένων, ο χρήστης πληροφορίες συλλέγονται και πώς χρησιμοποιούνται είναι αναπόφευκτη, πληροφορίες για τις προτιμήσεις του χρήστη εξακολουθεί να είναι επωφελής για τις δύο ενημέρωσε τις επιχειρήσεις. Ως εκ τούτου, η προστασία της προσωπικής ασφάλειας των πληροφοριών δεν έγκειται αποφυγή διαρροής πληροφοριών, αλλά και να προστατεύσει την λογική χρήση των πληροφοριών, για να αποτραπεί η κατάχρηση. Αυτό πρέπει να χειριστούν την προστασία των πληροφοριών και αξιοποίηση της ισορροπίας. Κατάχρηση πιο συμπυκνωμένη έκφραση του spam, πλαστή ταυτότητα, εισβολή θέματα ιδιωτικής ζωής. Το μέλλον της προστασίας των προσωπικών πληροφοριών σε ένα νομικό κανόνα που βασίζεται, την ενθάρρυνση των ιδιωτικών δικαιωμάτων.
“Internet στον τομέα του νομοθετικού έργου θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο σε προσωπικές πληροφορίες Protection Act αντιπροσώπευε μια θεμελιώδη νόμο νομοθετική διαδικασία πρέπει να επιταχυνθεί.” Το κράτος του Συμβουλίου Ανάπτυξης Κέντρο Ερευνών, GAO Shi Ji στο φόρουμ πρότεινε ότι “ορισμένοι νόμοι με νομοθετικές δικαστικό περιβάλλον, το κράτος δικαίου έννοια να προχωρήσει, μπορείτε να περιμένετε. εικονικό κόσμο και τον πραγματικό κόσμο, το συντομότερο δυνατό μια σαφή νομική σχέση. ”

Leave a Reply