Μερικές από τις πρώτες κορυφώσεις στο Facebook Αρχική σελίδα

Το νέο Facebook Αρχική Android app δεν έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει μέχρι την Παρασκευή, αλλά το Διαδίκτυο είναι να πάρει κάποια πρώτα κορυφώσεις.

Πρώτα υπάρχει η ιδιόμορφη νέα διαφήμιση Facebook σπίτι, το οποίο κυκλοφόρησε τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η διαφήμιση δείχνει έναν άνδρα να επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο, ενώ ταυτόχρονα ρίχνεις μέσα από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στο Facebook τηλέφωνο του σπιτιού του. Κάθε ενημέρωση έρχεται στη ζωή γύρω του, με κάποια αντηλιακό-slathered κύριοι αποθηκεύονται στην εναέρια διαμερίσματα, drag queen Shangela βρεθώ έξω από το καλάθι υπηρεσιών, μια επικάλυψη σοκολάτας ανιψιός αποκλεισμού από το διάδρομο και ένα ζευγάρι των γατών οριοθέτησης προς την πρώτη κατηγορία, όπου ανήκουν.
Η διαφήμιση δεν συμμερίζεται πραγματικά οποιαδήποτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, εκτός από το να σπρώξουμε την έννοια ότι οι μεγαλύτερες εικόνες και κλειδαριά τοποθέτηση οθόνης κάνει το Facebook τόσο καθηλωτική που μπορεί να υποστούν ζωντανές ψευδαισθήσεις στο κοινό.
Για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για μια πιο λεπτομερή ματιά, το smartphone του δέρματος και εκτοξευτή app έκανε μια νωρίς, αν βραχύβια ντεμπούτο του τη Δευτέρα, όταν μια προέκδοση διέρρευσαν on-line. Tech ιστοσελίδα MoDaCo εγκατασταθεί με επιτυχία μια έκδοση του app Home Facebook. Η μεγαλύτερη αποκάλυψη ήταν ότι η εφαρμογή εργαστεί σε περισσότερες Android συσκευές από το Facebook έχει επίσημα ονομάζεται, συμπεριλαμβανομένων Nexus 4 smartphone της Google και Nexus 7 tablet. Ωστόσο, η κατασκευή δεν ήταν πλήρως λειτουργικό, το οποίο διαθέτει μερικά bugs και χωρίς το χαρακτηριστικό γνώρισμα συνομιλίας αρχηγών, η οποία συγκεντρώνει μηνύματα από πολλαπλές υπηρεσίες σε ένα εργαλείο.
Η εφαρμογή έχει έκτοτε απενεργοποιηθεί από την πλευρά του Facebook, σύμφωνα με τον Paul MoDaCo του O’Brien.
Ορισμένα δημοσιεύματα πήρε μια πιο επίσημη προεπισκόπηση του Facebook σελίδα την περασμένη εβδομάδα, όταν πήρε λίγο τα χέρια-για την ώρα με την HTC πρώτο smartphone.
Το HTC Πρώτο είναι το πρώτο τηλέφωνο που θα έρχονται με προεγκατεστημένο το Facebook σπίτι. Εντυπώσεις ήταν ανάμεικτα: The Verge ονομάζεται η εκτέλεση του Chat Heads “έξυπνο”, Engadget σκέφτηκε ότι ήταν εύθυμος αρκετό για τις στοχευμένες χρήστες nonpower, Wired chimed στο ότι δεν είναι «πλήρως γυαλισμένο ακόμη» και Gizmodo είπε ότι φαινόταν να ανταποκρίνεται.
Facebook Home παρουσιάστηκε την Πέμπτη. Η εφαρμογή θα προσθέσει επιπλέον χαρακτηριστικά του Facebook στο Android κινητό λειτουργικό σύστημα, αντικαθιστώντας οθόνη κλειδώματος ενός smartphone με ένα slide show με ενημερώσεις ζωοτροφές ειδήσεων και τη διάθεση Facebook εφαρμογές και συντομεύσεις για απόσπαση ενημερώσεις, κοινή χρήση φωτογραφιών και τον έλεγχο σε περίοπτη θέση στην αρχική οθόνη.
Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Play Google για επιλεγμένα Android smartphones και να έρθει προεγκατεστημένο στο HTC Πρώτη από την Παρασκευή.

Leave a Reply