Κινέζος φοιτητής σκοτώθηκε σε βομβιστικές επιθέσεις είχαν ακολουθήσει το πάθος της στη Βοστώνη

Όπως και χιλιάδες άλλοι, ο μεταπτυχιακός φοιτητής από την Κίνα γεμάτο με φίλους γύρω από τη γραμμή του τερματισμού στο Μαραθώνιο της Βοστώνης στην ευθυμία για τους δρομείς.

Είχε μετακινηθεί στην πόλη εγκαίρως για το χειμερινό εξάμηνο, να κάνει φίλους και να απολαύσετε νέες εμπειρίες.
Ο μαραθώνιος ήταν μια ευκαιρία να είναι ένα μέρος της ετήσιας τελετουργικό τόσο τιμηθεί από βοστωνέζοι.
Και έτσι πήγε Δευτέρα έως Copley Square με δύο φίλους στη ρυμούλκηση.
Κινέζος φοιτητής σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση Βοστώνη
Ένας νεαρός δρομέας, αριστερά, σταματά από ένα μπλοκ εκκλησία Boston μακριά από τη σκηνή των βομβαρδισμών. Οι εκρήξεις εξερράγη κοντά στην γραμμή του τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης για τη Δευτέρα 15 Απρ, σκοτώνοντας τρία άτομα και τραυματίζοντας πάνω από 170 άλλοι. Κάντε κλικ για να δείτε τα Βοστώνη την επόμενη ημέρα μετά τη βομβιστική επίθεση και να δούμε φωτογραφίες από την επίθεση.
Αζήτητα γραμμή σακούλες απορριμμάτων φινίρισμα το έδαφος κοντά στις θέσεις τους βομβαρδισμούς. Μια ημέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους της πόλης για να κρατήσει τη φρουρά τους μέχρι και μέσα σε μια τεράστια έρευνα για τις βομβιστικές επιθέσεις.
Οι ερευνητές εργάζονται σε μια περιοχή της σκηνής του εγκλήματος για Boylston Street στις 16 Απριλίου. Το αίμα είναι ορατή σε ένα πεζοδρόμιο μπροστά από ένα κατάστημα της Βοστώνης στις 16 Απριλίου.
Λουλούδια ακουμπούν ένα οδόφραγμα της αστυνομίας κάτω από την οδό από την γραμμή του τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης για τις 16 Απριλίου.
Τα αχρησιμοποίητα θερμικές κουβέρτες για τους δρομείς είχαν συσσωρευτεί μεγάλη κοντά στη σκηνή των βομβαρδισμών στις 16 Απριλίου.
Εθνοφρουρών κοιτάξει έξω από το εσωτερικό Back σταθμό Bay της Βοστώνης στις 16 Απριλίου.
ΗΠΑ Humvees στρατιωτικών μετακινηθεί προς τα κάτω έρημη Boylston Street στις 16 Απριλίου.
Εθνική περιπολικά εθνοφρουρών το Back Bay Station στις 16 Απριλίου η ασφάλεια παραμένει σφιχτά στη Βοστώνη.
Οι πεζοί περνούν Εθνοφρουράς σε ένα οδόφραγμα στις 16 Απριλίου. Τα ημιτελή γεύματα της φυγής τους πελάτες αριστερά για τραπέζια σε ένα υπαίθριο εστιατόριο στη Βοστώνη στις 16 Απριλίου.
Οι άνθρωποι συναθροίζονται σε μία πόρτα ασφαλείας κοντά στη σκηνή έκρηξη στις 16 Απριλίου.
Ένας άνδρας τζόκινγκ σε έναν δρόμο κοντά στη σκηνή των βομβαρδισμών στις 16 Απριλίου.
Μια γυναίκα κάθεται μόνη της σε ένα καφενείο της Βοστώνης στις 16 Απριλίου.
Μια γυναίκα φέρνει ένα σημάδι που έκανε για να υποστηρίξει τον σύζυγό δρομέας της κοντά στη σκηνή των βομβαρδισμών.
Ένας αξιωματικός της αστυνομίας βρίσκεται σε υπηρεσία στη Βοστώνη στις 16 Απριλίου. Οι άνθρωποι έχουν το πρωινό σε ένα καφενείο της Βοστώνης στις 16 Απριλίου.
Μια Boston αστυνομικός στέκεται κοντά στους χώρους έκρηξη 16 Απριλίου.
Εθνική Φρουρά άνθρωπος στρατεύματα ένα οδόφραγμα 16 Απριλίου.
Μια Boston αστυνομικός είναι βαριά οπλισμένοι τετράγωνα μακριά από τη σκηνή των βομβαρδισμών.
Μια δρομείς φόρμες βρίσκεται απορρίπτεται 16 Απριλίου. Βλέπε αντιδράσεις από όλο τον κόσμο.
Βοστόνη: Ο απόηχος του τρόμου Βοστόνη: Οι συνέπειες της τρομοκρατίας Βοστόνη: Οι συνέπειες της τρομοκρατίας Βοστόνη: Οι συνέπειες της τρομοκρατίας Βοστόνη: Οι συνέπειες της τρομοκρατίας Βοστόνη: Οι συνέπειες της τρομοκρατίας Βοστόνη: Οι συνέπειες της τρομοκρατίας Βοστόνη: Οι συνέπειες της τρομοκρατίας Βοστόνη: Ο απόηχος του τρόμου Βοστόνη: Οι συνέπειες της terrorBoston: Ο απόηχος της terrorBoston: Ο απόηχος της terrorBoston: Ο απόηχος της terrorBoston: Ο απόηχος της terrorBoston: Ο απόηχος της terrorBoston: Ο απόηχος της terrorBoston: Ο απόηχος της terrorBoston: Ο απόηχος της terrorBoston : Ο απόηχος της terrorBoston: Ο απόηχος της terrorBoston: Ο απόηχος της terrorHIDE ΛΕΖΑΝΤΑ
Φοιτητής ήταν μαγνητοσκόπηση Μαραθώνιο της Βοστώνης Ήταν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.
Δύο βόμβες εξερράγησαν μέσα σε 12 δευτερόλεπτα από κάθε άλλο κοντά στη γραμμή του τερματισμού, σκοτώνοντας τρεις.
Ο μεταπτυχιακός φοιτητής ήταν ένας από αυτούς.
Ποιος ήταν
Boston University της εντοπίστηκαν την Τετάρτη, όπως Lingzi Lu, ένας μεταπτυχιακός φοιτητής στα μαθηματικά και τις στατιστικές.
Ο δεύτερος μαθητής ήταν σε σταθερή κατάσταση στο Boston Medical Center και το τρίτο μαθητής δεν ήταν κακό, BU Σήμερα είπε.
Οι φωτογραφίες της στο Facebook της δείξει απολαμβάνοντας μια απλή φοιτητική ζωή στο σπίτι-μαγειρεμένα γεύματα σε μέτρια περιβάλλον, χαμόγελα πάνω από ζεστά φλιτζάνια καφέ, γελάει με τους φίλους σας.
Την ημέρα που πέθανε, δημοσιεύτηκε μια εικόνα του πρωινού της στην κινεζική ιστοσελίδα κοινωνικής Weibo media – ψωμί και ένα μπολ με φρούτα.
“Υπέροχο πρωινό μου», σχολίασε στα αγγλικά με ένα emoticon χαμογελαστό πρόσωπο.
Στη συνέχεια, μια έκρηξη
Μετά από τις δύο βόμβες που έληξε τον αγώνα δρόμου, συγκάτοικος της Lu δημοσιεύτηκε ένα μήνυμα στο Facebook.
“Ο Θεός να ευλογεί την κοινότητα της Βοστώνης», έγραψε ο Li Jing, επίσης, από την Κίνα.
Οι εκρήξεις τραυματίστηκαν άλλοι 183.
Προφίλ των θυμάτων
Li έμαθε ότι η ζημία – αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη φίλος της είχε πεθάνει.
“Έχω ήταν σε θέση να την φτάσει», έγραψε στο Facebook σελίδα της. “Όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ ανήσυχοι. Έχω αναφερθεί σε αυτό BU Αστυνομία. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια όλων μας.”
Νέα στοιχεία στο Μαραθώνιο της Βοστώνης επίθεση
Βομβαρδισμός έρευνα θα μπορούσε να πάρει χρόνο
Από το μαραθώνιο για γάμο
Είναι δυνατόν να εξασφαλίσει σημαντικά γεγονότα; Φίλοι και προτάσεις για το πώς να τη βρει.
“Li Jing, είμαι τόσο λυπημένος για την συγκάτοικό σας … Θα προσευχηθώ γι ‘αυτήν και να προσεύχονται για την ψυχή σας,” μία αφίσα στο Facebook.
Ο θάνατος επιβεβαιώθηκε
Πρόεδρος της Boston University ανακοίνωσε το θάνατο του μεταπτυχιακού φοιτητή σε μια ανοικτή επιστολή που δημοσιεύθηκε την Τρίτη στην ιστοσελίδα του σχολείου και επιβεβαίωσε ότι ο φίλος της ήταν τραυματίες.
“Καρδιές και τις σκέψεις μας βγαίνουν στην οικογένεια και τους φίλους των δύο θυμάτων,” έγραψε το κολέγιο Πρόεδρος Ρόμπερτ Μπράουν.
Κατά την πρώτη, το πανεπιστήμιο αρνήθηκε να απελευθερώσει το όνομα Lu, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, αλλά το σχολείο αργότερα έλαβε την άδεια από έναν εκπρόσωπο της οικογένειας, BU εκπρόσωπος Colin Riley είπε.
Το κινεζικό προξενείο στη Νέα Υόρκη εξέδωσε μια ανακοίνωση συλλυπητηρίων.
Στην Κίνα, η είδηση ​​του θανάτου συμψηφίσει ένα κύμα συμπάθειας για ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Μέχρι την Τετάρτη, δικτυοναύτες εκεί είχε προσθέσει περισσότερα από 17.000 σχόλια στο τελευταίο μήνυμα του θύματος Weibo για το πρωινό της.
“Μακάρι δεν υπάρχει πόνος στον ουρανό! Μάιο το υπόλοιπο κορίτσι στην ειρήνη!” WenyiqingnianHarryChen δημοσιεύτηκε.
Το βράδυ της Τρίτης, δύο πανεπιστημιακά ιερείς που πραγματοποιήθηκε αγρυπνία πανεπιστημιούπολη για την ίδια και τα άλλα θύματα. Ακολούθησε μια πόλη συνεδρίαση αίθουσα τύπου για εκείνους που αναζητούν την άνεση και την παροχή συμβουλών.
Ο μεταπτυχιακός φοιτητής πέθανε μαζί με Krystle Campbell, 29, και Richard Martin, 8.
Ο φίλος της, Zhou Danling, είναι στο δρόμο της προς την ανάκαμψη σε ένα νοσοκομείο της Βοστώνης.
Μια αγάπη των μαθηματικών και της τύχης
Lu είχε εργαστεί σκληρά για να επιτύχουν. Κέρδισε μια ακαδημαϊκή υποτροφία για το Πεκίνο Ινστιτούτο Τεχνολογίας, όπου έλαβε επαίνους για τις μαθηματικές ικανότητες της.
Πήγε για να το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης για να συνεχίσει αυτό το πάθος και δούλευε σε ένα μεταπτυχιακό στον τομέα των στατιστικών.
Αυτή θα έπρεπε να γνωρίζει πόσο λεπτό οι πιθανότητες ήταν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σε ένα πλήθος χιλιάδων επευφημίες τους δρομείς σε μια ηλιόλουστη ημέρα.

Leave a Reply