Η T-Mobile ανατινάζει μοντέλο τιμολόγησης κινητού τηλεφώνου

Long κολλήσει στην τέταρτη θέση, η T-Mobile έκανε ο ίδιος παίκτης σχετική κινητό στις Ηνωμένες Πολιτείες και πάλι την Τρίτη, με τα σχέδια για την ταχεία εγκατάσταση των 4G LTE δικτύου της και να προσφέρουν τα σχέδια παζάρι χωρίς συμβάσεις για να προσελκύσουν πιθανούς πελάτες.

Ω, και προσφέρει τώρα ότι τα γραφικά μικρή συσκευή που ονομάζεται το iPhone 5.
Αν και η T-Mobile έχει ενεργοποιηθεί μόνο το δίκτυο 4G στη Βαλτιμόρη, Χιούστον, Kansas City, Λας Βέγκας, Φοίνιξ, Σαν Χοσέ, και Ουάσιγκτον για τώρα, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει σταδιακά την κάλυψη σε 200 εκατομμύρια ανθρώπους μέχρι το τέλος του έτους.
Εγκατάσταση της T-Mobile θα τρέξει στις υπάρχουσες HSPA + δικτύου της, το οποίο έχει θεωρητικές ταχύτητες λήψης δεδομένων που είναι πιο γρήγορα από ό, τι τα LTE δίκτυα της AT & T και Verizon (VZ, Fortune 500).
Η T-Mobile ισχυρίζεται επίσης ότι έχει 50 τοις εκατό μεγαλύτερο εύρος ζώνης από την AT & T (T, Fortune 500), η οποία σε έναν τέλειο κόσμο θα σήμαινε ότι θα μπορούσε να χειριστεί περισσότερους ανθρώπους και υποφέρουν λιγότερο από ένα χτύπημα απόδοσης. Όλα αυτά, το μυαλό σας, είναι προφανώς χωρίς την προστιθέμενη φάσμα που πρόκειται να πάρει από την εξαγορά της εν αναμονή της MetroPCS.
Αλλά touts τεχνική καλλιέργειας, η T-Mobile έχει αντιστοίχιση αυτή την εγκατάσταση με ένα επιθετικό σχέδιο τιμολόγηση για τους καταναλωτές που πετάει συμβάσεις με την πλευρά των καταναλωτών, αλλά απαιτεί να πληρώσει την πλήρη τιμή για το τηλέφωνό τους.
Τηλέφωνα μπορεί να καταβληθεί στο ακέραιο μέχρι μπροστά. Επιλέξιμες οι καταναλωτές μπορούν επίσης να βάλετε $ 99 κάτω, και να πληρώσει $ 20 το μήνα πάνω από δύο χρόνια. Από τη στιγμή που το τηλέφωνο είναι πλήρως καταβληθεί για, η T-Mobile θα ξεκλειδώσει το τηλέφωνο χωρίς ερωτήσεις, που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν οποιονδήποτε φορέα επιθυμούν.
Αντίθετα, πολλά ξεκλειδώνουν τηλέφωνα από άλλους φορείς, συμπεριλαμβανομένου του iPhone 5 και 4S θα γίνει αποδεκτή και είναι πλήρως συμβατό με το δίκτυο της T-Mobile.
Κινητό σχέδια κοστίζουν είτε $ 50, $ 60, από 70 δολάρια το μήνα, παρέχοντας απεριόριστη φωνή και κείμενο με 500 ΜΒ, 2 gigabyte ή απεριόριστη δεδομένων, αντίστοιχα.
Η T-Mobile CEO John Legere επιμένει πελάτες της θα εξοικονομήσει χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση, επειδή τα σχέδιά της είναι φθηνότερα. Στην πραγματικότητα, το φθηνότερο της AT & T σχέδιο κοστίζει λίγο λιγότερο πάνω από τη διάρκεια των δύο ετών από το φθηνότερο T-Mobile σχέδιο με ένα νέο iPhone 5 από την Apple (AAPL, Fortune 500).
Αλλά όταν κάνετε το χτύπημα παρελθόν τις φθηνότερες σχέδια, η αξία του αυξάνεται απεριόριστα προσφορές της T-Mobile – ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι η πρόσδεση των δεδομένων που ρίχνονται μέσα για δωρεάν.
Όλα αυτά καθιστούν την T-Mobile ακούγεται σαν μια πολύ δελεαστική επιλογή για όσους σήμερα δυσαρεστημένοι με τους μεταφορείς. Η μεγάλη άγρια ​​κάρτα θα είναι αν η T-Mobile δικτύου μπορούν να ζήσουν μέχρι τις αξιώσεις την απόδοσή του.

Leave a Reply