Η Apple αποκαλύπτει πόσο καιρό Siri διατηρεί τα δεδομένα σας

Όλα τα από αυτές τις ερωτήσεις, τα μηνύματα, και την πρύμνη εντολές ότι οι άνθρωποι έχουν ψιθυρίζοντας για να Siri είναι αποθηκευμένα σχετικά με της Apple servers για έως και δύο χρόνια, Ενσύρματη σύνδεση μπορεί να αναφέρουν πλέον.

Χθες, θέσαμε ανησυχίες σχετικά με ορισμένα fuzzy γνωστοποιήσεις στην πολιτική προστασία της ιδιωτικής ζωής Siri του. Μετά την η ιστορία μας έτρεξε, Η εκπρόσωπος της Apple Trudy Muller που ονομάζεται να εξηγήσουν την πολιτική της Apple, υποστηρικτές της ιδιωτικής ζωής κάτι που έχουν ζητώντας για την.
Αυτό είναι η πρώτη φορά ότι η Apple έχει είπε ο πόσο καιρό ότι είναι κρατώντας Siri τα δεδομένα, αλλά σύμφωνα με Nicole Ozer, η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών δικηγόρος ο οποίος η πρώτη έφερε αυτές τις ερωτήσεις προστασία της ιδιωτικής ζωής Siri για να την προσοχή μας, ΕΧΕΙ υπάρχει ακόμα περισσότερο ότι η Apple θα μπορούσε να κάνει.
Σύμφωνα με τον Muller της Apple, η εταιρεία λαμβάνει μέτρα για να εξασφαλίσει ότι τα δεδομένα είναι ανώνυμα και μόνο συλλέγει τις Siri κλιπ φωνής, προκειμένου να βελτιωθεί η Siri ίδια. “Προστασία της ιδιωτικής ζωής οι πελάτες μας» είναι πολύ σημαντικό για να εμάς, », λέει.
2011: νέα αναγνώριση φωνής της Apple Εδώ είναι ό, τι συμβαίνει. Όποτε μας μιλάτε σε φωνή ενεργοποιηθεί της Apple προσωπικός ψηφιακός βοηθός, IT IT τα πλοία μακριά για να δεδομένων για τους γεωργικούς της Apple για την ανάλυση. Η Apple δημιουργεί ένα τυχαίων αριθμών για να εκπροσωπεί το χρήστη και συνεργάτες των αρχείων φωνής με αυτόν τον αριθμό. Ο αριθμός αυτός – δεν αναγνωριστικό χρήστη Apple ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – που αντιπροσωπεύει όσο το back-end σύστημα Siri της ανάλυσης φωνής ανησυχεί.
Μόλις η φωνητική εγγραφή είναι έξι μήνες παλιά, η Apple “disassociates” αριθμός χρήστη σας από τον κλιπ, διαγράφοντας τον αριθμό από το αρχείο φωνής. Αλλά αυτό κρατά αυτά τα μη συσχετιζόμενη τα αρχεία για μέχρι για να 18 περισσότερες μήνες για τη δοκιμή και τους σκοπούς τη βελτίωση του προϊόντος.
«Η Apple μπορεί να κρατήσει ανώνυμα τα δεδομένα Siri για την έως και δύο χρόνια,” Muller λέει ο “Εάν ένας χρήστης γυρίζει Siri off, και οι δύο αναγνωριστικά διαγράφονται αμέσως μαζί με τα τυχόν συναφή δεδομένα.”
Αλλά Nicole Ozer λέει η Apple θα πρέπει να προχωρήσει περαιτέρω. Θα ήθελε να δει την Apple σύνδεση με Siri πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων για Siri FAQ του, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να καταλάβω τι συμβαίνει πριν αγοράσουν ένα προϊόν της Apple. Right τώρα, μπορείτε να το βρείτε μόνο εντός του τμήματος Siri Ρυθμίσεις της iPad σας ή το κινητό τηλέφωνο.
“Δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος για την Apple να μην για να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές προστασία της ιδιωτικής ζωής σχετικά με Siri FAQ σελίδα τους,” Ozer δήλωσε ο σε ένα μήνυμα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Επίσης, ακόμη και αν η Siri δεδομένα δεν συνδέεται άμεσα με τους χρήστες, οι άνθρωποι πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με το τι λένε για προσωπικό ψηφιακό βοηθό τους. Transcripts “της ό, τι που λέτε για να Siri μπορούσαν να αποκαλύψουν ευαίσθητες πράγματα σχετικά με εσάς, την οικογένειά σας, ή την επιχείρηση,”, πρόσθεσε. “Siri δουλεύει για την Apple, οπότε βεβαιωθείτε μια σημείωση στον εαυτό σας να πραγματικά να σκεφτείτε προτού να μιλήσετε.”

Leave a Reply