Γνωρίστε Elizabeth: Η καρδιά και η ψυχή του «BioShock Infinite»

Όταν το πολυαναμενόμενο “BioShock: Infinite” χτυπήματα καταστήματα την Τρίτη, μια αφελής 19-year-old με ειδικές εξουσίες και smarts βιβλίο – αλλά λίγη αληθινή κατανόηση της πολυπλοκότητας του κόσμου γύρω της – θα συναντήσετε ένα κοινό τυχερών παιχνιδιών που είναι ήδη περιμένουν το ντεμπούτο της για τα επόμενα χρόνια.

Ελισάβετ μπορεί να είναι η πιο πολυσυζητημένα χαρακτήρα του παιχνιδιού βίντεο που δεν είναι ελεγχόμενη από τον παίκτη από το “Portal της” στραβός, σαρκαστική φονική μηχανή, GLaDOS.
Δημιουργοί της ήταν τόσο ανησυχούν για να πάρει ακριβώς δεξιά της ότι σχεδόν ποτέ δεν συνέβη.
«Όταν για πρώτη φορά άρχισε να εργάζεται πάνω της, ήταν απαίσια σπασμένα. Υπήρξε πολλή εσωτερική αντιπολίτευση σε αυτήν”, δήλωσε ο Jeffrey Amanda, ένας σχεδιαστής με παράλογες παιχνίδια, ο εκδότης πίσω από την άγρια ​​εφευρετικό “Bioshock” franchise. “Σχεδόν ο καθένας στο γραφείο έλεγε φωναχτά,« Θα ​​πρέπει να κοπεί της ακριβώς. ” Πώς στη Γη δεν θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτό (τύπος) χαρακτήρα που κανένας δεν είχε καμία εμπειρία με; ”
Εισάγετε την Ομάδα Liz.
Έτσι, ήταν αφιερωμένο Παράλογη για τη δημιουργία ενός χαρακτήρα σύντροφος, όπως κανένας άλλος ότι έχτισαν μια ολόκληρη ομάδα των προγραμματιστών από διάφορους τομείς της εταιρείας με αποκλειστικό σκοπό την πραγματοποίηση Elizabeth “πραγματικό”.
«Από τη στιγμή της δημιουργίας του Squad Liz έγινε επίσημη, είχαμε αυτό που ονομάστηκε Η Liz Hammer,” είπε ο Jeffries. “Αν Liz Squad, Ελισάβετ ή τον εαυτό της, κάτι που απαιτείται από την ομάδα ανάπτυξης, στη συνέχεια, πήρε αυτό που χρειάζεται.”
Σύμφωνα ιστορία του παιχνιδιού, ο έφηβος Elizabeth έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο γύρω της. Αλλά αυτή είναι επίσης κλειδωμένο μακριά από το υπόλοιπο αυτού του κόσμου από τη γέννησή του.
Όπως Booker DeWitt, ένας πρώην πράκτορας Pinkerton, ο παίκτης πρέπει να σώσει, ή να απαγάγουν, Ελισάβετ μακριά από την δύσκολη θέση της. Το παιχνίδι απεικονίζει το ταξίδι τους μαζί από μια φουτουριστική πόλη στον ουρανό στη μετά-βικτοριανό κόσμο του 1912.
Κτίριο από τις επιτυχίες του «BioShock» και «BioShock 2,” καλλιτεχνικός διευθυντής Ken Levine ήθελε να ράμπα μέχρι την περαιτέρω συναισθηματική συμμετοχή του παίκτη στο παιχνίδι.
“Είμαστε συνέχισαν να έρχονται πίσω για να έχουν έναν εταίρο στην εμπειρία και όπως έχουμε κοίταξε έξω στο γήπεδο των εταίρων που υπήρχαν (και σε άλλα παιχνίδια), ο αέρας παίρνει αρκετά λεπτά,” δήλωσε ο Levine. «Θέλαμε ένα χαρακτήρα που θα ήταν απολύτως κεντρικό ρόλο στην αφήγηση.
Στο βίντεο-παιχνίδι όρους, αυτό σήμαινε τη δημιουργία κάποιος ο παίκτης θα συνδεθεί με συναισθηματικά αλλά που θα μπορούσε επίσης να είναι χρήσιμη για τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
«Η μεγαλύτερη πρόκληση όλου αυτού του παιχνιδιού δεν ήταν οι ορίζοντα και αυτό δεν ήταν το ανοιχτό κόσμο”, δήλωσε ο συγγραφέας Drew Holmes. “Είναι πραγματικά έκανε της επειδή είναι το παιχνίδι. Εάν δεν εργάζεται, ό, τι άλλο έχουμε για shooing δεν έχει νόημα.”
Η ρεαλιστική όψη και αίσθηση της Ελισάβετ δεν είχε έρθει μαζί πλήρως μέχρι τον τελευταίο χρόνο. Αλλά οι παίκτες που αγαπούσε ήδη την επεκτατική, αλλαγμένη πραγματικότητα-κόσμο της σειράς γνώρισε τον πρώτο της το 2011 στην Electronic Entertainment Expo, η μεγαλύτερη βιντεοπαιχνιδιών συγκέντρωση του κόσμου.
Levine είπε ότι το demo του παιχνιδιού έδειξε τι θα μπορούσε να κάνει Ελισάβετ από την άποψη της αφήγησης, αλλά ότι ακόμα δεν ήταν άνετη με το πώς συμπεριφέρθηκε.
Έχει αναβληθεί το παιχνίδι από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του Μαρτίου του 2012 αρκετές φορές, ειδικά επειδή Ελισάβετ δεν ήταν σωστό.
«Είναι η επέκταση του τι προσπαθούσαμε να κάνουμε με το Big Daddy, το οποίο είναι περισσότερο για μένα για μια συναισθηματική απήχηση από ό, τι μια εμπειρία μάχης”, δήλωσε ο Levine. Ήταν αναφορά χαρακτήρες από το “BioShock”, που είναι βαμμένα ως δύο θανατηφόρα τέρατα και αγαπώντας τους συντρόφους με τις “Little Sisters” που προστατεύουν.
«Αυτό που έκανε ο Big Daddy έργο ήταν το συναισθηματικό αντίκτυπο που είχε για τον παίκτη. Ίδιο με την Ελίζαμπεθ. Ο στόχος ήταν συναισθηματική.”
Φαίνεται να λειτουργεί.
Όταν η Ελισάβετ ήταν και πάλι αποκάλυψε στον κόσμο το βίντεο εμφανίζει την προσωπικότητά της και συναισθηματική σειρά, ήταν ένα στιγμιαίο χτύπημα. Οι φίλοι και οι παίκτες φώναξαν για περισσότερο και φάνηκε να σχηματίσουν έναν δεσμό με το δύστροπο νεαρή κοπέλα.
Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ότι όταν αργότερα έδειξε βίντεο Liz σε διάφορα ρούχα ή με ένα διαφορετικό hairstyle, η κατακραυγή κατά τη διάρκεια των αλλαγών ήταν άμεση και σκληρή.
Η Ομάδα Λιζ πήρε ότι ως σημάδι έργο τους ήταν στο σωστό δρόμο.
“Το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι ήδη τόσο ανησυχούν για το τι κάνει η Ελισάβετ, πως αυτή είναι αντίδραση, αυτό που φοράει είναι απλά απίστευτα ισχυρή,” είπε ο Jeffrey. “Αν κανείς δεν νοιαζόταν, θα ήταν απλώς να είναι ένα φρικτό μέρος για να είναι.”
Συναισθηματική απήχηση στην άκρη, κινούμενα σχέδια σκηνοθέτης Σον Ρόμπερτσον είπε ότι το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να κάνει Elizabeth φαίνονται και κινούνται σαν ένα πραγματικό πρόσωπο ήταν φόρεμά της – η οποία έρχεται με ένα μακρύ, ρέοντας φούστα που αρχικά δεν θα συμπεριφερθεί.
«Δεν βλέπω πολλές χαρακτήρες σύντροφος φορώντας φορέματα – τουλάχιστον όχι από την μη-μίνι φούστα ποικιλία,” είπε ο Ρόμπερτσον. “Χαρακτήρα Liz είναι σημαντική δεδομένου ότι είναι ένας χαρακτήρας από το χρόνο και οι γυναίκες φορούσαν φορέματα τότε. Βάζουμε πολλή δουλειά στη φυσική του φορέματος έτσι ώστε να συμπεριφέρεται σωστά, με τον τρόπο που πρέπει να και δεν την έβαλε σε οποιαδήποτε δυσάρεστη θέσεις. ”
Ενώ Robertson αγωνίστηκε με ένα φόρεμα, Holmes, ο συγγραφέας, είπε μεγαλύτερο καθήκον του έκανε τελικά οι παίκτες νοιάζονται τόσο πολύ για την εφηβική συντροφιά ως δημιουργοί της έκαναν.
“Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που θα μπορούσε ενδεχομένως να προσπαθήσει να κάνει», είπε. “Είναι ένα πράγμα για να την πάρει στο παιχνίδι και να πάρει για να μετακινηθείτε σε όλο τον κόσμο. Ήταν μια άλλη για να αναπνεύσει τότε η ζωή μέσα της.”
“BioShock Infinite” θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις Τρίτη, 26 Μαρτίου, και είναι διαθέσιμο στο PlayStation 3, Xbox 360 και Windows PC. Εκτιμάται M για Ζευγάρια οφείλεται στο αίμα και gore, έντονη βία, τη γλώσσα, ήπια σεξουαλικά θέματα, και η χρήση του αλκοόλ και του καπνού.

Leave a Reply