Γιατί δεν είμαι αισιόδοξος για το Google γυαλιά

Πρόσφατα, η Google γυαλιά ιστοσελίδα έχει ανοίξει ένα FAQ (Frequently Asked Questions) ενότητα, λίστα το 33 ερωτήσεις για να απαντήσει σε όλα τα είδη των ανθρώπων να καταλάβουν τον εξοπλισμό και τις αμφιβολίες. Σε απάντηση, η Google τόνισε ότι η Google γυαλιά θα αφήσει τους χρήστες της τεχνολογίας ελέγχου για την εκ νέου επιστροφή θέση. Αναζήτηση στο Google Voice μπορεί να επιτευχθεί γυαλιά, χάρτες, πλοήγηση, e-mail, φωτογραφίες της λειτουργικότητας και γυαλιά για να επιτευχθεί κάποια εφαρμογές του App Store. Θα πρέπει να πούμε ότι αυτό είναι ένα έξυπνο wearable συσκευές, φαίνεται να είναι ένα σχετικά τραβήξει τα προϊόντα άνεμος. Έτσι, η Google μπορεί να είναι αισιόδοξος για το τι επιφυλάσσει το μέλλον των γυαλιών;
Google γυαλιά δύσκολο να γίνει μια αναγκαιότητα
Γυαλιά ως wearable συσκευές, δεν ανήκει στις απαιτούμενες wearable συσκευές. Όχι επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι ήθελαν να φορούν γυαλιά, περισσότερο λόγω των ιατρικών προβλημάτων ανάγκασε τους γυαλιά. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν φακούς επαφής, αντί σκελετούς γυαλιών με απτά γυαλιά. Τίποτα δεν πάει καλά με την κανονική μάτια που φορούν γυαλιά χρόνος είναι πολύ μικρές, με εξαίρεση ορισμένες ειδικές καταστάσεις, όπως, προκειμένου να αποφευχθεί, ή όταν βγαίνουν σκιά, ή η οδήγηση ενός αυτοκινήτου με μια όμορφη βόλτα Shuaku Χου , τα γυαλιά θα παίξει το ρόλο της. Φορώντας τα γυαλιά είναι ένα σκληρό πράγμα, θα υπάρξουν ορισμένες αρνητικές συνέπειες, όπως γυαλιά για να δούμε τα πράγματα με γυμνό μάτι για να δούμε τα πράγματα ή να αισθάνονται ακριβώς το ίδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα για να φορέσει τα γυαλιά δεν θα φυσικό συναίσθημα δύσκολη, θα κάνει τη μύτη, τα αυτιά άβολα, καθιζήσεων, κλπ. θα προκαλέσει προβλήματα στα μάτια.
Παρόλο που η Google υποστηρίζει γυαλιά μόνο 40 γραμμάρια, πολύ ελαφρύ, αλλά ακόμα κι έτσι το φως εξοπλισμό που φοριούνται στο κεφάλι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να προκαλέσει αίσθημα δυσφορίας. Google ρόλο γυαλιά είναι να αντικαταστήσει μέρος των smartphones σήμερα έξυπνες λειτουργίες, όπως η αναζήτηση, πλοήγηση, λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τοποθέτηση. Google αναμένει Google γυαλιά μπορούν να γίνουν καθημερινές ανάγκες της ζωής, και όχι, όπως τώρα οι άνθρωποι φορούν γυαλιά μόνο εξοπλισμό μια επιλογή, προφανώς αυτό δεν είναι σύμφωνο με τις καθημερινές συνήθειες κανονική ανθρώπων. Οι σωστές συνήθειες κοινού δεν είναι εύκολο πράγμα, πολύ λιγότερο μια πρωτοποριακή συσκευή για να καθοδηγήσει τη συνήθεια του κοινού περισσότερο φυσικά. Ως εκ τούτου, τα γυαλιά τοποθετημένη ως μια ηλεκτρονική ή οπτική συσκευή δεν προσελκύουν την προσοχή του κοινού. Επιπλέον, η Google αναφέρεται στο FAQ Google “αναμένουν για το Google για να φορέσει τα γυαλιά, όπως η χρήση της εθιμοτυπίας εξοπλισμού μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα.” Προφανώς, ο σχηματισμός ενός τελετουργικού δεν είναι μια νυκτί πράγμα, ενώ ο σχηματισμός αυτών των κανόνων δεν απαιτεί πολλή αυτοσυγκράτηση, αλλά η συνήθεια του κοινού αποτελούν, αν υπάρχουν πάρα πολλοί νόμοι και κανονισμοί πρέπει να περιορίζεται, προφανώς, μια τέτοια εμφανίζονται συσκευές, από μόνη της, υπάρχουν πολλές αμφιβολίες.
Συμπίπτουν με τη συνήθη γραμμή της όρασης Χρήστες
Google προγραμματιστές θα πρέπει να διατηρηθεί η έμφαση Google γυαλιά πάντα τη δυνατότητα να είναι μια συσκευή που τοποθετείται πάνω από το φακό, ενώ μόνο ένα μικρο-υπολογιστή που δεν έχει καμία σχέση με την κανονική γραμμή των ανθρώπων της όρασης, δεν θα παρεμβαίνει με κανονική ζωή των ανθρώπων. Υπό κανονικές συνθήκες, οι άνθρωποι με τα μάτια σε ένα smartphone ή tablet με οθόνη υπολογιστή, θα δώσουν προσοχή στην γωνία του ματιού περιστάσεων. Ωστόσο, όταν ανοίγετε το Google γυαλιά, τα μάτια παρουσιάζει μια προβολή σε μια 25-ιντσών οθόνη, φυσικά, όταν οι άνθρωποι ανησυχούν για αυτό μπροστά από την οθόνη, η οθόνη όλα τα μάτια θα πρέπει να προσελκύονται από το περιεχόμενο του εικονικού κόσμου, θα αγνοήσει φυσικά το πραγματικό κόσμο Η υπόθεση αφορά. Όπως το Google γυαλιά δεν είναι κατάλληλα για τοποθέτηση στο σπίτι, ή το γραφείο χρησιμοποιούν μια συσκευή, η οποία εφαρμόζεται κυρίως για την κινητή συσκευή. Ως εκ τούτου, οι αλλαγές στον πραγματικό κόσμο, ο πραγματικός κόσμος είναι δύσκολο να επηρεάσουν την αλλαγή στους ανθρώπους για το Google γυαλιά προσοχή εικονικό κόσμο. Και αυτό είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει ορισμένες από τον πραγματικό κόσμο της ανθρώπινης συμπεριφοράς είναι μερικές φορές δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ του πραγματικού κόσμου και τον εικονικό κόσμο της ζωής, το φυσικό αποτέλεσμα της συμπεριφοράς των ανθρώπων στην πραγματική ζωή, το ποσοστό σφάλματος αυξάνεται. Google γυαλιά στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων δημιουργήσει ένα εμπόδιο, έτσι ώστε ο κοινωνικός χαρακτήρας της διαπροσωπικής επικοινωνίας μειώνεται σημαντικά.
Η ακτινοβολία είναι αναπόφευκτη
Google γυαλιά θα πρέπει να είναι μια θέση στο ασύρματο τερματικό εξοπλισμό. Και αυτό θα είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έρχεται ασύρματη τερματική συσκευή φοριέται στα κεφάλια των ανθρώπων. Η ασύρματη συσκευή των φυσικών αναπόφευκτα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του δικτύου ασύρματης ακτινοβολίας. Wi-Fi ακτινοβολία είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο, έχει ασαφή. Ευφυείς μηχανές, υπολογιστές tablet αυτές οι γενικές ή των φορητών ασύρματων συσκευών, ή στην τσάντα, ενώ η Google χρειάζεται πολύ χρόνο για να φορέσει τα γυαλιά, αλλά είναι στο κεφάλι, όπως το κεντρικό νευρικό σύστημα του εγκεφάλου στο κεφάλι την τοποθεσία, τόσο κοντά στο κεντρικό νευρικό κερδίζοντας μία μεγάλη απόσταση ασύρματης ακτινοβολίας του δικτύου, στην περίπτωση των επιστημονικών ασαφή, είναι δύσκολο να πούμε ότι δεν έχει παρενέργειες.
Εναλλακτική smartphone; Πολύ δρόμο να διανύσουμε
Google γυαλιά έχει πλέον αναζήτηση, πλοήγηση, e-mail, τοποθεσία, φωτογραφίες, βίντεο και άλλες λειτουργίες, ενώ στο τηλέφωνο με την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου, επί του παρόντος εξακολουθούν να επικοινωνούν μόνο βοηθητικές λειτουργίες. Εν τω μεταξύ, η Google γυαλιά με επιχειρησιακούς περιορισμούς, οι τρέχουσες εφαρμογές λογισμικού δεν είναι με ευφυείς μηχανές, tablet PC συγχρονισμό. Έτσι, το Google γυαλιά, τουλάχιστον προς το παρόν δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το tablet ή smartphone. Αυτό θα σήμαινε ότι η Google γυαλιά δεν είναι ευφυείς μηχανές, τα προϊόντα αντικατάστασης tablet, αλλά μόνο μία παράγωγα. Αυτό σημαίνει ότι η Google γυαλιά είναι μόνο τα smartphones, tablet PCs λιγότερο βολικό για χρήση σε περίπτωση, την άσκηση του συνόλου των καθηκόντων της. Για τον μέσο χρήστη, δεν θέλουν να έχουν ένα smartphone ή το tablet στην περίπτωση, και στη συνέχεια προσθέστε ένα επιπλέον ασύρματων τερματικών συσκευών, επειδή το Google πήρε φοράει γυαλιά, ευφυείς μηχανές έχουν κοντά στο χέρι, το οποίο είναι προφανώς το ίδιο όπως και αόρατο αύξηση άγευστο, όπως αναγκαιότητες.
Google τοποθέτηση για τα γυαλιά Google γυαλιά όπως wearable συσκευές με τη συνηθισμένη ρουτίνα αντίθετη συνήθειες, ενώ η Google γυαλιά smartphone ή το tablet δεν είναι ένα υποκατάστατο, αλλά περισσότερο σαν μια απλοποιημένη παράγωγα βελτίωσης. Google γυαλιά για το ανθρώπινο σώμα είναι επίσης ασαφή, ενώ η Google γυαλιά, επίσης, σε πραγματικό κόσμο των επιπτώσεων των ανθρώπων στη ζωή της συμπεριφοράς. Ένα τέτοιο προϊόν, ακόμη και να δείξει στον κόσμο μοναδικό, καινοτόμο πλευρά του, αλλά επειδή δεν πληρούν τις συνήθειες και τις προτιμήσεις του κοινού, τελικά θα καταργηθεί σταδιακά.

Leave a Reply