Αστέρων της Ευρώπης έξω για να τελειώσει 14-χρόνια της Augusta κακό

Παρήγαγαν το “Θαύμα της Medinah” αλλά παίκτες της Ευρώπης αντιμετωπίζουν μια πρόκληση παντοδύναμο να καταπλήξει σε Augusta.

Όχι από Jose Maria Olazabal θριάμβευσε για δεύτερη φορά πριν από 14 χρόνια έχει κανέναν πέρα ​​από τον Ατλαντικό κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους αυτό το πράσινο σακάκι.
Στην πραγματικότητα, ρεκόρ Ευρώπης στο τουρνουά ήταν άθλια τα τελευταία χρόνια με Lee Westwood ο μόνος άνθρωπος που έχει εξασφαλίσει μια δεύτερη θέση μετά την αλλαγή του αιώνα.
Όταν ο αείμνηστος, μεγάλος, Seve Ballesteros έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος που κερδίζει το τουρνουά το 1980, άνοιξε το δρόμο για τους ομοίους του Olazabal, τρεις φορές πρωταθλητή Nick Faldo, Sandy Lyle, Ian Woosnam και το διπλό νικητή Bernhard Langer για να πάει σε και να κυριαρχήσουν.
Διαβάστε: Η γοητεία της Augusta
Αποκλειστικό: McIlroy για έλεγχο των μέσων ενημέρωσης
Bubba Watson σε βαρυσήμαντη Masters
Θαύμα αγόρι κάνει Masters ιστορία, η Ευρώπη κατέγραψε οκτώ νίκες μεταξύ 1988 και 1999 και επτά από τα εννέα μεταξύ της επιτυχίας Lyle και τον τρίτο τίτλο Faldo το 1996.
Αλλά δεν με επιτυχία από το 1999, η πίεση είναι στα αστέρια της Ευρώπης να σηκωθούν και, τέλος, τον τερματισμό της ξηρασίας.
“Μήπως να με εκπλήσσει; Τίποτα δεν με εκπλήσσει στο γκολφ πια,” ο πρώην World No.1 Luke Donald δήλωσε στους δημοσιογράφους.
«Νομίζω ότι επειδή έχω μια επαγγελματική, νιώθω σαν τα πεδία έχουν πάρει πολύ ισχυρότερη, πολύ βαθύτερη. Είσαι δει κανείς σε μια συγκεκριμένη εβδομάδα, έχει την ευκαιρία να κερδίσει.
«Αυτό το παιχνίδι είναι ένα πολύ πνευματικό παιχνίδι και είναι σχεδόν όσοι είναι οι λιγότερο ευάλωτες παίκτες που έχουν την ευκαιρία.”
Διαβάστε: Tiger δίνει κινεζική έφηβος χείρα βοηθείας
Ryder Cup Αγγλίας ήρωα Ian Poulter πιστεύει κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης απλά δεν ήταν αρκετά καλή, ενώ η ομοίους του Tiger Woods και Phil Mickelson έχει κερδίσει πέντε τίτλους μεταξύ τους.
“Εμείς απλά δεν έχουν πολύ καλές επιδόσεις. Simple,” Poulter δήλωσε στους δημοσιογράφους.
«Δεν έχουμε εκτελούνται αρκετά καλά και νομίζω ότι είναι απογοητευμένοι τα παιδιά, για να είμαι ειλικρινής.
“Ένα από τα παιδιά θα περίμενε κανείς να έχουν περάσει μέχρι τώρα.
Αποκλειστικό: McIlroy για έλεγχο των μέσων ενημέρωσης
Γκολφ Living συναντά Bubba
Μαγικό Kaymer του Medinah ελαφρό κτύπημα “Ποιος είναι ο λόγος γι ‘αυτό; Δεν ξέρω. Tiger (Woods) έχει πάρει μερικά, Phil (Mickelson) έχει πάρει μερικά. Είναι αρκετά καλά αυτά τα δύο.”
Διαβάστε: McIlroy επισκίασε
Rory της Βόρειας Ιρλανδίας McIlroy και Justin Αγγλίας Rose κατατάσσονται δύο και τρία στον κόσμο, ενώ Donald βρίσκεται τέταρτη στη σκάλα.
Αλλά θα πρέπει να είναι στην κορυφή των αρμοδιοτήτων τους στους τελικούς προσπάθεια της Ευρώπης για ένα διάσημο πράσινο σακάκι με τους όμοιούς του Woods και Mickelson οι άνδρες να νικήσει και πάλι.
Ένας άνθρωπος ο οποίος πιστεύει ότι αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία του να κερδίσει σε Augusta είναι Ryder Cup ήρωας Ian Poulter.
Η 37-year-old ήταν ένα περίπτερο έξω αστέρι κατά τη διάρκεια απίστευτη αντεπίθεση της Ευρώπης, αλλά λέει δημιουργήσει εκ νέου αυτό το είδος της φόρμας σε μια μεμονωμένη περίπτωση είναι απίστευτα δύσκολο.
“Έχεις δύο σύνολα των οπαδών (στο Ryder Cup) και εδώ έχετε οπαδούς που επιθυμούν 92 παίκτες παίζουν καλά,” είπε στους δημοσιογράφους
«Είναι πολύ δύσκολο να πάρει την ίδια ατμόσφαιρα, να αναδημιουργήσει αυτό. Απλώς δεν θα συμβεί. Αλλά τι θα συμβεί είναι την Κυριακή το απόγευμα, όταν έρχονται κάτω από το τέντωμα, θα αισθάνεστε το ίδιο είδος των συναισθημάτων.
Διαβάστε: US έκπληκτος καθώς η Ευρώπη κερδίζει Ryder Cup
«Τα πλήθη μπορεί να μην είναι τόσο δυνατά, αλλά θα σέβεται καλές λήψεις γκολφ και προφανώς οι birdies που συμβαίνουν εδώ την Κυριακή.
“Έτσι πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποια καλά vibes ελπίζουμε να περάσει από μένα με εννέα τρύπες για να παίξει και ελπίζω να τραβήξει επάνω σε αυτές τις στιγμές Ryder Cup για να με φέρει σε πέρας.”
Ενώ η Ευρώπη έχει αγωνιστεί, τα προβλήματα της ωχριά στην ασημαντότητα σε σύγκριση με εκείνα της Αυστραλίας.
Manassero: Masters ήταν απίστευτη
Σε περίπτωση που αγκυροβόλησε θέση να απαγορευτεί;
Νέοι Dane προετοιμάζεται για κατάρρευση Masters Greg Norman το 1996, όπου προσπάθησε να ρίξει μακριά ένα έξι-shot οδηγήσει την τελευταία ημέρα εξακολουθεί να πονάει, ενώ τα φαντάσματα των παρ ‘ολίγον ατυχημάτων το 1986 και το 1987 εξακολουθούν να στοιχειώνουν Αυστραλίας γκολφ.
Adam Scott παραμένει η καλύτερη ελπίδα που τερμάτισε δεύτερος πριν από δύο χρόνια και το 32-year-old είναι απελπισμένος για να σπάσει η γρουσουζιά.
“Είναι πρόκειται να συμβεί μια μέρα. Θα το πω, αλλά είναι στο χέρι ένας από εμάς για να το κάνει να συμβεί,” Scott δήλωσε στους δημοσιογράφους.
«Έχω αναπτύξει σίγουρα ένα πραγματικό επίπεδο της άνεσης με το γήπεδο του γκολφ τα τελευταία τρία χρόνια, έτσι λέω ότι (ένας Αυστραλός θα κερδίσει το Masters) ήσυχα αυτοπεποίθηση που πιστεύω ότι μπορώ να το κάνει να συμβεί ένα από αυτά τα χρόνια.”
Διαβάστε: κατάρρευση στέμμα του Scott χέρια για να Els
Scott έχει δαίμονες δικό του για να ξορκίσει, αφού έχει χάσει στο δραματικό τρόπο στο British Open whee του περασμένου έτους που έληξε τελικό γύρο του με τέσσερα συνεχόμενα bogeys.
Αλλά Scott είναι ανένδοτος ότι έχει μάθει από την εμπειρία και είναι έτοιμη να πάει για αυτό στην Augusta.
Και πρόσθεσε: «Όταν έφτασα στη θέση του για να κερδίσει και πάλι, ότι όταν ήταν gut-check φορά ως παίκτης, να μην αφήσει να γίνει ένα πράγμα … που αγωνίζονται για να κλείσετε ένα τουρνουά γκολφ.
«Εγώ δεν θα επιμείνω σε αυτό καθόλου. Παίρνω μόνο τα θετικά. Θα ήταν μεγάλη για μένα να παίξω τόσο καλά για τόσο πολύ καιρό. Χρειάζεται λίγη τύχη νικητή.
“Ο καθένας που κερδίζει ένα τουρνουά που έχει, αλλά δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε να συμβεί. Υποθέτω ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει και όταν είναι γραφτό να γίνει, είναι γραφτό να γίνει.
“Αυτά τα πράγματα, δεν μπορείτε να ελέγξετε, αλλά νομίζω ότι οι θεοί γκολφ ταξινομήσετε όλα τα τέτοιου είδους πράγματα έξω.”

Leave a Reply