Αν και είναι ένας θησαυρός από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν είναι σε θέση να συμμετάσχουν ανακατεύετε

Δεδομένου ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απολύθηκε πρόσφατα ένα ζεστό, ορμώντας από μια ποικιλία των εμπειρογνωμόνων και άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης έχουν προκύψει για τις προοπτικές της και την σκηνή χρήματα. Όταν ένα πράγμα που όλοι πρέπει να κάνουμε, όταν στην πραγματικότητα να είναι πιο ήρεμη σκέψη αυτό το πράγμα στο τέλος δεν είναι τόσο καλή, δεν είναι να το κάνουμε, το κάνουμε πώς να το κάνουμε. Φυσικά, εφ ‘όσον υπάρχει αισιόδοξος για τα πάντα, υπάρχει Paizhuan, και έχω δει πολλά Paizhuan άρθρα Paizhuan ούτε σήμερα, ούτε επαίνους, μπορεί να είναι από τα μέσα ενημέρωσης μιλούν για το πώς να το αναπτύξει.
Ένας, ο οποίος δεν μπορεί να ονομάζεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
“1% τον κανόνα” δεν έχει αλλάξει ποτέ, το πραγματικό περιεχόμενο από τους χρήστες θα είναι πάντα σε θέση να παράγει μόνο το 1%, ενώ το 1%, πόσοι άνθρωποι μπορούν να κληθούν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να κάνω; Νομίζω ότι τα ΜΜΕ θα πρέπει να έχουν τα ακόλουθα στοιχεία από
Ανεξάρτητη Πρωτοτυπία: Όπως από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, φυσικά, είναι ένα «εαυτό», και αν μια μέρα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναπαράγεται άρθρα άλλων ανθρώπων, αισθάνομαι δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μια αφηρημένη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
(2) Επικαιρότητα: media ιδιότητες και την επικαιρότητα της φυσικής διαδικασίας συνδέεται με, και αν ήθελα να γράψω ένα μυθιστόρημα σούπα κοτόπουλου ή κάτι, ή να κάνετε μια “συγγραφέας” του, δεδομένου ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν είναι για σας. Επειδή από το κοινωνικό περιεχόμενο των μέσων ενημέρωσης για να κρατήσει στους κόλπους της βιομηχανίας μερικά από τα πιο δημοφιλή περιεχομένου θέματος.
3 αντίσταση Focus: από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να έχουν το δικό τους σταθερό θέμα τους εστίαση κουζίνα συνομιλίας σήμερα, αύριο, τραβήξτε την αστρονομία, που αποκτήθηκε για το μάρκετινγκ. Εκτός αν πραγματικά πιστεύουν ότι η επιρροή τους, ο αναγνώστης κατευθύνεται στο πρόσωπο που θα πάτε, δεν έχει σημασία τι θα δούμε στο γράψιμο
4 λόγου: Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα μέσα ενημέρωσης είχαν πρόσβαση, το τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορεί να είναι περισσότερο τους ανθρώπους να δουν, και τελικά βρέθηκε σε εκείνη την ημέρα εκτός από την βούρτσα επισκέψεις, κανείς δεν θα πουλιών. Ως εκ τούτου, το δικαίωμα να μιλούν δεν είναι τόσο απλό να επιτευχθεί, αν έχετε το δικαίωμα να μιλήσει, τότε συγχαρητήρια σε σας, ακόμη και αν δεν πληροί τις τρεις πρώτες, μπορείτε επίσης να κάνετε μια καλή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Δεύτερον, η επιθυμία να γράψω κάτι που δεν είναι απαραίτητα βιώσιμη
Εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το Google Reader, ήμουν συνδρομητής εκατοντάδες blog, έξι μήνες μετά τα ευρήματα συνεχίσει επίσης να ενημερώσετε λιγότερο από το ένα δέκατο, και την απογοήτευση και στη συνέχεια να βγάζει μερικά από τα δημοφιλή διεύθυνση του blog για την εγγραφή. Κοιτάξτε τον εαυτό σας, Σίνα blog ακριβώς έξω από το χρόνο κάθε μέρα για να γράψω κάτι, η κίνηση δεν είναι χαμηλό, και αργότερα έγραψε περίπου έξι μήνες για να αισθανθεί μείνει άναυδοι, γράψτε στο σημείο. Αργότερα στηρίξει περισσότερο λόγω της τα δικά τους χρήματα για να αγοράσουν χώρο καταλαμβάνουν ένα site με WP, επικολλούνται μόνο σε 10 μήνες, ήταν επίσης απρόθυμη να ανανεώσει απρόθυμοι να γράψει. Microblogging δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι πιθανώς ο λόγος μείνει άναυδοι και πάλι μείνει άναυδοι, 140 λέξεις ή λιγότερο περιεχόμενο μπορεί ακόμα να γραφτεί.
Περίπου πριν από λίγους μήνες και άρχισε να γράφει το blog, απλά και πάλι στο πρόγραμμα-πελάτη ειδήσεων Sohu να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη μέσα ενημέρωσης, «αυτοκράτορας πρόβλημα,” αυτή τη φορά δεν ξέρω πόσο καιρό μπορεί.
Τρίτον, τα δυναμικά οφέλη περισσότερο από
Ποιος είναι αδρανείς, δεν προσπάθεια συγκομιδής δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ. Στην εποχή του blog, έχω παρατηρήσει ένα μακιγιάζ ομορφιά κατηγορία blog “λίγο κουρασμένος κουρασμένος”, αλλά στη συνέχεια αυτή η αδελφή που μάζευε από τα μαλλιά μαλακό χαρτί είναι η διαφήμιση. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο πολύτιμο και πιθανότατα πολύ μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δηλαδή, σε ένα κάθετο πεδίο να δημιουργήσουν το δικό τους οπαδούς τους, καθώς και μέσω άλλων μορφών προϊόντων από μαλακό συνιστώμενο χαρτί, να αντλήσει τα αντίστοιχα συμφέροντα. Εν τω μεταξύ, αν η μείωση της ποιότητας του περιεχομένου των μέσων ενημέρωσης από την, όπως μικρές κουρασμένος κουρασμένος από αυτό, οι χρήστες θα είναι Masi, έτσι ώστε οι άνθρωποι από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτή την ισορροπία.
“Κανένα κέρδος δεν μπορεί να αντέξει νωρίς” μόνη της δεν είναι σε θέση να διατηρήσει μακροπρόθεσμα γραπτώς το ενδιαφέρον, ή για να εξερευνήσετε το κατάλληλο επιχειρηματικό μοντέλο. Μαλακό χαρτί και διαφήμιση είναι ο πιο εύκολος επιχειρηματικά μοντέλα, αλλά αυτή η μέθοδος τοποθέτησης πρέπει ακόμα να χτίσει από την επιρροή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, έτσι ώστε ο καθένας από τους ανθρώπους των μέσων ενημέρωσης σκέφτονται πρώτα τον εαυτό σας πώς μπορούν οι αναγνώστες έχουν τραβηχτεί εμπορική τους αξία Ελάτε γύρω.
Τέταρτον, δεδομένου ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξακολουθεί να είναι το περιεχόμενο είναι βασιλιάς
Καθ ‘όλη οι άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης σήμερα γνωστό από το άρθρο, μπορεί πραγματικά να κολλήσει και να βρει τρόπους των λογαριασμών μπορεί να είναι επικερδής αν και υπάρχουν, αλλά όχι πολύ. Ήθελε μια μεγάλη βοοειδών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πολλοί στην πραγματικότητα, απλά για να καταλάβουν θέσεις, αλλά όχι για να πάει σε μια τέτοια επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής θέσης, το κοινό-στόχο και ούτω καθεξής. Ερχόμενοι από την ηλικία των μέσων ενημέρωσης, την αφθονία των υφιστάμενων σταθμών του δικτύου, όπως μικρο-καναλιών, μικρο-blog, blog, τους πελάτες ειδήσεων, κλπ., αλλά η πραγματική αξία δεν είναι στον πυρήνα αυτών των καναλιών, αλλά και στο περιεχόμενο.
Δεδομένου ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν μπορούμε απλώς να γράψω για φαγητό και ποτό Lazard, αλλά μια πραγματική στεγνό. Αυτά δεν πυροβόλησε μέτωπο στεγνώσει, όπως μπορεί να απαιτείται ως ρεπόρτερ από θέμα σε θέμα εκτελέσει όλες τις προγραμματισμένες φροντίδα του εαυτού τους. Ως εκ τούτου, δεδομένου ότι τα μέσα ενημέρωσης τρέχει μπροστά από τις κυρίες των μέσων ενημέρωσης, και οι άνθρωποι από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, παρακαλώ σκεφτείτε προσεκτικά για το πώς θέλουν να κάνετε πριν ξεκινήσετε, φυσικά, είναι να έχουν την ευκαιρία να προετοιμάσει τους ανθρώπους. Ετοιμάστε τα κανάλια διανομής σας, να αρχίσουν να κάνουν πραγματικά πολύτιμο περιεχόμενο

Leave a Reply