Ανοίξτε αυτό το iPad πριν το αγοράσετε

Αν παράδοση μετρητά για πολύ μειωμένες iPad από κάποιο τυχαίο τύπο στο πάρκινγκ ενός McDonald ‘s ή σε ένα βενζινάδικο, τότε ναι, θα πρέπει να εξετάσει την αγορά σας σε κίνδυνο.

Αλλά όταν είστε σαν Suzanne Nassise και να αγοράσετε δημοφιλή ταμπλέτα της Apple από ένα πολύ γνωστό λιανικής πώλησης, που θα περιμένατε να είναι legit. Nassise λέει ότι αποχώρησε από την Wal-Mart σε Brockton, Μασαχουσέτη, τον περασμένο μήνα, με ό, τι πίστευε ότι ήταν ένα νέο $ 499 iPad.
Όταν πήρε το σπίτι και άνοιξε το κουτί, είπε στο CNN WCVB θυγατρικών, σκέφτηκε, “” Ουάου, αυτό είναι λίγο το φως πλευρά -. Της Apple είναι ένα κομψό προϊόν ”
Στη συνέχεια προσπάθησε να το ενεργοποιήσετε.
Όταν τίποτα δεν συνέβη, Nassise κοίταξε το πλαστικό ορθογώνιο πιο στενά. Το iPad απομίμηση – μια iFake, αν θέλετε – προσπάθησαν να αναπαράγουν θύρα φόρτισης και ηχεία ένα πραγματικό iPad, η τελευταία εκ των οποίων ήταν μικρά, ζωγραφισμένα-on τελείες.
Susan Nassise πλήρωσε $ 499 για ένα iPad σε Walmart σε Brockton, Μασαχουσέτη, μόνο για να ανοίξετε το κουτί και να βρει ένα ψεύτικο πλαστικό. “Όταν το συνειδητοποίησα, ήμουν αναστατωμένος», είπε WCVB. “Έχω πληρώσει μόλις $ 500 για ένα Χαρτοστάτης.”
Αν η ιστορία της ακούγεται οικείο, είναι επειδή έχει συμβεί σε εμπόρους λιανικής πώλησης σε διάφορες χώρες τα τελευταία χρόνια. Πολλοί αγοραστές έχουν αγοράσει ό, τι νόμιζαν οι iPads, μόνο για να ανοίξετε το κουτί και να βρούμε μια άνευ αξίας μέσα δόλωμα. Για να κάνετε τα πράγματα χειρότερα, μερικά καταστήματα έχουν αρνηθεί να δώσει επιστροφές για τον λόγο ότι οι αγοραστές μπορεί να έχουν προσπαθήσει να απάτη τους.
Η πλειοψηφία των εκθέσεων ειδήσεων σχετικά με το πρόβλημα που εμπλέκονται iPad αγορές στο Wal-Mart, αν και άλλοι λιανοπωλητές δεν έχουν ανοσία.
Τον Δεκέμβριο του 2010, το έτος τα πρώτα ράφια χτύπημα iPad, ένας άνθρωπος στο Ντόρτσεστερ, Μασαχουσέτη, είπε ότι ξόδεψε $ 800 σε ένα τοπικό Best Buy για ένα iPad που αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστά. Το κατάστημα είπε το ίδιο πράγμα είχε συμβεί σε πέντε ή έξι άλλους ανθρώπους, είπε τοπικό σταθμό του NBC, WHDH.
Το επόμενο έτος, ο Ken Lemal είπε μια παρόμοια ιστορία αφού ο επιχειρηματίας αγόρασε τι σκέφτηκε ήταν ένα iPad από την Wal-Mart στο Woodstock, Γεωργία. Όπως Nassise, iPad Lemal ήταν συσκευασμένα με τρόπο που πρότεινε ήταν η αγορά ενός προϊόντος κατ ‘ευθείαν από τον κατασκευαστή.
“Νομίζω ότι ίσως κάποιος ενεργοποιημένο (το iPad) και το πήρε πίσω με το σελοφάν και τα πάντα», δήλωσε στο CNN Lemal σε πρόσφατη συνέντευξή του. “Ένας εργαζόμενος λέει,« Ω, αυτό είναι τυλιγμένη, θα το κολλήσει πίσω στην απογραφή, και παίρνει πωληθεί σε κάποιον άλλο. Νομίζω ότι είναι ό, τι συμβαίνει. ”
Την ίδια χρονιά στο Vancouver, British Columbia, πολλές αγοραστές iPad στο μέλλον κατάστημα και καταστημάτων Best Buy είπε ότι άνοιξε τη συσκευασία της Apple να βρείτε πλαστικές σακούλες γεμίζουν με πλαστελίνη. Τον περασμένο Νοέμβριο, ένας άνδρας στο Μαϊάμι κατά λάθος τη γυναίκα του έδωσε ένα ψεύτικο iPad για τα γενέθλιά της, νομίζοντας ότι θα περάσει 480 δολάρια για την πραγματική αντιμετώπιση.
Τον Ιανουάριο, μια γυναίκα σε Randolph, New Jersey, είπε ότι, επίσης, εκκαθάριση με ένα ψεύτικο ταμπλέτα της Apple μετά τα ψώνια στο Wal-Mart της γειτονιάς.
“Όταν πήρα το σπίτι και άνοιξε το κουτί, σκέφτηκα ότι ήταν ένα πραγματικό iPad,” είπε ο Jamie Frick το Newark Star-Ledger. “Πήρα το φορτιστή και στη συνέχεια προσπάθησε να το συνδέσετε στο iPad, και ότι είναι όταν άρχισα να παρατηρώ τα πάντα.”
Λοιπόν, πώς συμβαίνει αυτό απάτη; Αλυσίδες λιανικής δεν λένε. Όμως, η επικρατούσα θεωρία ξεκινά με ένα καλλιτέχνη απάτη αγορά ενός iPad, αντικαθιστώντας το με κάτι παρόμοιο μέγεθος και βάρος και στη συνέχεια ανασυσκευασία το πλαίσιο έτσι ώστε να φαίνεται έτοιμος για το πάτωμα πωλήσεων για άλλη μια φορά. Στη συνέχεια, το άτομο επιστρέφει το πλαίσιο για την επιστροφή του. Άλλες κερδοσκοπία έχει επικεντρωθεί στην ασυνείδητους υπαλλήλους κατάστημα επιδρομές αποθήκες για να προχωρήσουν σε ανάλογες συμφωνίες ανταλλαγής.
Wal-Mart στην αρχή αρνήθηκε να προσφέρουν Nassise, η γυναίκα της Μασαχουσέτης, μια ανταλλαγή ή μια επιστροφή, λόγω της πολιτικής έναντι επέστρεψε εμπόρευμα που έχει ξετυλίξει. Αλλά μετά από το τοπικό σταθμό ABC ασχολήθηκα, Nassise έλαβε τελικά μια επιστροφή για την αγορά της.
Wal-Mart εκπρόσωπος Dianna Gee δήλωσε ότι η εταιρεία γνωρίζει το πρόβλημα και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει.
“Είμαστε ενεργά αναθεώρηση συναλλαγών αρχεία μας, και στη συνέχεια πηγαίνει πίσω και κοιτάζοντας το βίντεο που ταιριάζει με ότι να καθορίσουν τον τρόπο το προϊόν αυτό είναι να πάρει πίσω στα ράφια μας», είπε. “Αν φαίνεται ότι είναι δόλια, θα μοιραστούμε όλες αυτές τις πληροφορίες με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου.”
Best Buy, η οποία έχει δει παρόμοια ψεύτικο-iPad επεισόδια, δεν απάντησε στις επανειλημμένες αιτήσεις για σχολιασμό.
Της Wal-Mart Gee συνιστά αγοραστές iPad ανοίξει το κουτί και ελέγξτε προσεκτικά το δισκίο πριν προβεί σε αγορά.
Lemal εμπειρία τον έκανε να είναι δύσπιστοι όσον αφορά την αγορά ειδών από οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον κατασκευαστή. Αλλά το έκανε μάθει ένα πολύτιμο μάθημα: Διπλός έλεγχος ο σειριακός αριθμός στο κουτί.
“Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, μην βασίζεστε στο λιανοπωλητή για να ελέγξετε το μόνο στοιχείο που υπάρχει μέσα στο κουτί? Της Apple κλήση και να ελέγχει το σειριακό αριθμό που είναι στο ίδιο το κουτί», είπε. “Είτε να τους ζητήσει να το κάνει, ενώ υπάρχει, ή όταν παίρνετε το σπίτι … (που θα σας πει) αν είχαν πωληθεί πριν από την ημερομηνία αγοράς.”

Leave a Reply