Ένα μάθημα από τον Steve Jobs και ο Mark Zuckerberg: ποτέ δεν παραδέχονται τίποτα, τότε Launch

Η σελίδα στο Facebook εκδήλωση Android είναι σήμερα και όλοι περιμένουμε να δούμε ένα τηλέφωνο Facebook που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την HTC, τρέχει μια τροποποιημένη έκδοση του Android.

Τουλάχιστον αυτό είναι που ο καθένας αναμένει με όλες τις διαρροές που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Αλλά ένα τηλέφωνο Facebook είναι αντιφατική σε ό, τι Mark Zuckerberg έχει πει και στο παρελθόν, ένα τηλέφωνο Facebook »είναι η λάθος στρατηγική για μας», είπε στο TechCrunch αποκόπτονται San Francisco τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αν δεν με πιστεύετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του λέγοντας ότι για τον εαυτό σας.
Ενώ κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ακόμα και αν το τηλέφωνο του Facebook ότι είμαστε περιμένουμε ανακοινώνεται σήμερα, το Facebook δεν έχει ακόμα κατασκευαστεί τεχνικά ένα τηλέφωνο – HTC έκανε, το Facebook αναπτύχθηκε μόνο το λογισμικό. Ενώ αυτό είναι αλήθεια, νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά εκτός από το σημείο. Facebook ξέρει κινητό πρόκειται να είναι ένα βασικό χώρο για αυτούς, Zuck συζητά ακόμα πόσο μεγάλο θα είναι το κινητό για το Facebook στο TC αποκόπτονται βίντεο – απλά κοιτάξτε πόσες εφαρμογές Facebook έχει στο App Store και το Google Play. Αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι το πώς ανένδοτος Zuck είναι για την άρνηση ένα τηλέφωνο Facebook υπάρχει.
Deny, Deny, Deny, στη συνέχεια θα αρχίσει
Ίσως να αρνηθεί, να αρνηθεί, να αρνηθεί, η στάση απελευθέρωσης είναι κάτι που πήρε από τον Steve Jobs; Jobs αρνήθηκε την ύπαρξη του iPhone μέχρι την ημέρα που κυκλοφόρησε. Το “ποτέ δεν δείχνουν το χέρι σου” στάση της Zuck θυμίζει παραδόξως Jobs και μου αρέσει. Διατηρεί όλοι στα πόδια, τους bloggers / δημοσιογράφοι, και το πιο σημαντικό απ ‘όλα, οι άλλες εταιρείες.
Το 2006, tech δημοσιεύσεις τρελός προσπαθώντας να καταλάβω ό, τι μπορούσε για το iPhone, και όλα αυτά τρέλα οδήγησε σε χιλιάδες άρθρα σχετικά με ένα ανύπαρκτο συσκευή (εκείνη την εποχή). Αυτή τη στιγμή, φαίνεται Zuck και το Facebook παίζουν την ίδια κάρτα, όπως η Apple έκανε το 2006 – αρνούνται, αφήστε την κερδοσκοπία αυξάνεται, να σιωπήσουν, να δημιουργήσει τη διαφημιστική εκστρατεία, και στη συνέχεια να ξεκινήσει.
Είναι ένα έξυπνο παιχνίδι και μερικές φορές εύχομαι περισσότερες εταιρείες που έλαβαν αυτή την προσέγγιση, καθιστά πιο διασκεδαστικό για όλους (εκτός ίσως από τον ανταγωνισμό). Και ενώ το τηλέφωνο του Facebook δεν θα είναι τόσο μνημειώδες ενός προϊόντος όπως το αρχικό iPhone, που θα εξακολουθεί να είναι σημαντική για το Facebook.
Κρατήστε Quiet, αφήνετε τη διαφημιστική εκστρατεία Build
Ακόμη και αν αυτό το τηλέφωνο του Facebook δεν είναι τίποτα περισσότερο από ό, τι φαίνεται να είναι στις διαρροές – ένα τηλέφωνο μεσαία με βαθιά ενσωμάτωση του Facebook, η μηχανή διαφημιστική εκστρατεία έχει ήδη κορυφώθηκαν. Το τηλέφωνο του Facebook έχει γραφτεί περίπου και καλύπτονται από κάθε ιστοσελίδα που είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που η μητέρα μου διαβάζει. Το πραγματικό ερώτημα είναι το εξής ένα τέχνασμα για να κερδίσουν ένα γρήγορο buck για το Facebook ή είναι πραγματικά αρχίζει να εμπλακούν σε κάτι εδώ; Γιατί τώρα, με όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές του Facebook (Facebook, Facebook φωτογραφική μηχανή, Facebook Poke, Facebook Messenger, Instagram) στα καταστήματα app για το iPhone και τα υπάρχοντα τηλέφωνα Android Αναρωτιέμαι πόσο πολύ περισσότερο από ένα τηλέφωνο στο Facebook θα μπορούσε να χρειαστεί.
Ανεξάρτητα, όλοι μιλούν ήδη για αυτό. Ας δούμε τι θα γίνει σήμερα στις 10 π.μ. PST / 13:00 EST (μπορείτε να παρακολουθήσετε το live stream του Home στο Facebook εκδήλωση Android εδώ).

Leave a Reply